Ett smultronställe som du kan besöka om du gillar riktigt god glass är Bosses Glassbar i Linköping, som har gott om glass och ett varierat utbud av olika smaker som passar alla. På Bosses glassbar så har man även möjligheten att förutom att köpa glass i strutar och bägare köpa hem en hel bytta med den utsökta glass som de tillverkar på plats. Bosses Glassbar öppnar på våren och har sedan öppet under hela sommaren och en bit in på hösten och finns i centrala Linköping. Köerna brukar ringla långa vägar in till Bosses Glassbar en varm sommardag och stället har blivit känt just för att det har blivit något av ett fenomen med sina långa köer, vilket ju ger uppmärksamhet i sig för den som går förbi.

Förutom vanlig glass i strut eller bägare så har Bosses Glassbar även en rad andra olika spännande och mer eller mindre tjusiga upplägg och typer av glassar som man kan köpa, till exempel en klassisk Banana Split med banan och maränger som är mycket sött och gott!

Bosses Glassbar har som tidigare nämnts ett väldigt gynnsamt läge för affärerna centralt i Linköping ett stenkast från Stora torget, som är stadens största torg. I närheten finns det gott om restauranger och ett rikt uteliv med krogar så Bosses Glassbar finns i stadens centrala delar och är en liten del av deras nöjesliv. Men de har skarp konkurrens för på andra sidan gatan så ligger godisaffären Karamello som förutom att sälja kopiösa mängder med vanligt enkelt godis och finare och mer dyrt godis som exklusiv choklad även säljer glass i kulor eller bägare med olika smaker från den välkända glassgiganten Ben & Jerrys, som ju även är kända för sina små och dyra glassförpackningar i frysdiskarna. Glasskriget rasar för fullt mellan den lokala favoriten Bosse och giganten från USA. Men Bosses glassbar förblir Linköpings mest ikoniska glasshak.